10 μικρές αλλαγές για ένα χαρούμενο 2020

10 μικρές αλλαγές για ένα χαρούμενο 2020

10 μικρές αλλαγές για ένα χαρούμενο 2020

 

Μία ακόμα χρονιά πέρασε και αυτές οι μέρες μας δίνουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα να σκεφτούμε τη χρονιά αυτή, να αναλογιστούμε τις επιλογές και τις ευκαιρίες που είχαμε. Μία καινούρια χρονιά ξεκινάει με νέους στόχους, επιθυμίες και προσδοκίες. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε εμείς; Παρακάτω ακολουθούν κάποιες μικρές αλλαγές για να βοηθήσουμε την καινούρια χρονιά να είναι δημιουργική, παραγωγική και πιο διασκεδαστική.

 

  1. Συγχωρήστε τους εαυτούς σας και τους άλλους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε από τους γύρω σας τη συγγνώμη. Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να γιατρευτεί και προχωρήστε παρακάτω χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες.
  2. Αναγνωρίστε εκ νέου την αξία σας. Αυτά που ξέρετε εσείς για τον εαυτό σας είναι πιο σημαντικά από αυτά που νομίζουν οι άλλοι για εσάς.
  3. Επικεντρωθείτε σε αυτά που έρχονται και αφήστε λίγο στην άκρη τα μακροπρόθεσμα σχέδια. Δώστε φέτος τη δυνατότητα στον εαυτό σας να θέτει μικρούς στόχους και ξεχάστε για λίγο τα πλάνα που έχετε για την επόμενη δεκαετία.
  4. Βασιστείτε στον εαυτό σας, χωρίς να χρειάζεστε άδεια για αυτό που είστε. Φέτος προσπαθήστε να κάνετε τις δικές σας επιλογές χωρίς να πάρετε την επιβεβαίωση από τρίτους.
  5. Σταματήστε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Με τη νέα χρονιά απεγκλωβιστείτε από κακές συνήθειες και απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας βοηθάνε.
  6. Δώστε περισσότερη έμφαση στην αρετή της υπομονής. Μην είστε ανυπόμονοι και προσπαθήστε να δώσετε την ευκαιρία στο καινούριο έτος να σας προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες του.
  7. Θετική σκέψη και…. θετική σκέψη. Μπορείτε από σήμερα κιόλας να αντισταθείτε στις αρνητικές σκέψεις και να απομακρυνθείτε λίγο από τους φόβους σας περί αποτυχίας και δυσκολιών.
  8. Αξιολογείστε τις πράξεις σας. Σας έφεραν πραγματικά κοντά στους στόχους σας;
  9. Αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα. Είναι δύσκολο αλλά τις περισσότερες φορές θα σας ανακουφίσει και θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες.
  10. Απλά… λάμψτε. Μία καινούρια χρονιά ξεκινάει με καινούριες ευκαιρίες, περισσότερες επιλογές και μην ξεχνάτε. Τα καλύτερα έρχονται…
10 mikres allages gia ena xaroumeno 2020


Το psygrams.com σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Επιβεβαιώστε εάν αποδέχεστε την παρακολούθηση του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε την παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χωρίς να αποστέλλονται δεδομένα στο Google Analytics.