Ένα δώρο για τη μαμά στα γενέθλια του παιδιού της

Ένα δώρο για τη μαμά στα γενέθλια του παιδιού της

 Ένα δώρο για τη μαμά στα γενέθλια του παιδιού της

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιo θα ήταν το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσατε να φέρετε στο πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού; Ξέρω ότι ως γονείς έχετε πολύ άγχος και ανησυχείτε για το τι πρέπει να κάνετε κάθε φορά που το παιδί σας πρέπει να πάει σε ένα ακόμα πάρτι γενεθλίων. Τι να πάρετε; Τι να αγοράσετε; Τι θα σας ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα που θα πάρει το παιδί; Πώς μπορεί το δώρο σας να είναι ιδιαίτερο; Πραγματικά υποφέρετε και μόνο που το σκέφτεστε τώρα, έτσι δεν είναι; Ξέρω ότι σας αγχώνει πραγματικά, οπότε επιτρέψτε μου να σας διευκολύνω. Και αν δεν συμφωνήσετε μαζί μου, ας είναι. Μάλλον χάσατε εκείνο το σεμινάριο ενσυναίσθησης τις προάλλες! Είστε έτοιμοι; Λοιπόν, πάνω απ’ όλα, πρέπει να είναι ένα ιδιαίτερο δώρο για τη μητέρα του παιδιού! Τι άλλο! Απλά προσπαθήστε να εστιάσετε στο τι συνέβη σε αυτήν τη γυναίκα, αυτή τη μοναδική μέρα της ζωής της, όταν γεννούσε!

Καταϊδρωμένη και κουρασμένη, ανήσυχη και με πόνο, εξαντλημένη και δακρυσμένη, και ίσως ολομόναχη στο θάλαμο τοκετών ενός νοσοκομείου με απασχολημένους γιατρούς και νοσηλεύτριες γύρω της που έκαναν τη δουλειά τους, πρακτικά αδιαφορώντας για τους δικαιολογημένους φόβους, τα περίπλοκα συναισθήματα και την απόλυτη ευτυχία της! Ελάτε! Σκεφτείτε το ξανά! Πάρτε όση ώρα χρειάζεστε! Δεν νιώθετε ότι χρόνο με το χρόνο με το χρόνο και κάθε χρόνο που περνάει θα έπρεπε να επιβραβεύουμε και να τιμούμε αυτό το συγκεκριμένο «επίτευγμα» σε εκείνα τα συγκεκριμένα γενέθλια, συνειδητοποιώντας ότι εκείνη η τεράστια προσπάθεια της μαμάς έθεσε τις βάσεις και φέρει καρπούς σε κάθε επέτειο γενεθλίων στη συγκινητική εικόνα ενός παιδιού που μεγαλώνει; Το παιδί αυτό οφείλει την ύπαρξή του σε ένα άτομο που σε μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα είχε την ικανότητα, το σθένος και την αντοχή, υπό πίεση και με πόνο, να φέρει εις πέρας έναν άθλο.

Έτσι λοιπόν. Είναι μια πολύ εύκολη απόφαση. Πραγματικά απλή. Αν το σκεφτείτε καλά, σε κάθε επέτειο γενεθλίων ενός παιδιού, πέρα από τον αυτονόητο εορτασμό και τη χαρά μας για τον νέο απόγονο, θα έπρεπε με αγάπη, εκτίμηση και δέος να θυμόμαστε και τη μητέρα που δημιούργησε ένα πραγματικό θαύμα: μια νέα ζωή!

 

Ένα δώρο για τη μαμά στα γενέθλια ενός παιδιού1


Το psygrams.com σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Επιβεβαιώστε εάν αποδέχεστε την παρακολούθηση του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε την παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χωρίς να αποστέλλονται δεδομένα στο Google Analytics.