Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα, με τρεις απλούς τρόπους…

Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα, με τρεις απλούς τρόπους…

Ποιο ήταν το όνειρο που πάντα θέλατε να πραγματοποιήσετε, αλλά δεν το τολμούσατε;… Όλοι έχουμε όνειρα για τη ζωή μας, ή μήπως εσείς δεν βρήκατε ακόμα το δικό σας; ….Πού θα θέλατε να ταξιδέψετε; Ποιον θα θέλατε να γνωρίσετε; Σε ποια θέση θα θέλατε να εργαστείτε; Τι θα θέλατε να ζήσετε;

-Πρώτο βήμα είναι το να ξεκαθαρίσουμε τον στόχο μας. Ας οραματιστούμε τι θα θέλαμε να ζήσουμε με σαφήνεια, ώστε να κάνουμε ξεκάθαρο ποιο ακριβώς είναι το δικό μας όνειρο. Η σαφήνεια βοηθάει το μυαλό μας να προσεγγίσει τους κατάλληλους τρόπους που συμβάλλουν στο να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας. Μόνο αν το δώσουμε ξεκάθαρη μορφή στο μυαλό μας, δείξουμε δηλαδή στον εγκέφαλό μας τον στόχο, θα μπορέσει να ξεκινήσει να τον επιδιώκει. Τότε θα βρούμε και τα κατάλληλα «εργαλεία» για να το ζήσουμε.

-Έπειτα, πολύ σημαντικό είναι το να πιστέψουμε στον στόχο μας  με πάθος. Μόνο όταν μία επιθυμία πηγάζει από την καρδιά μας και η προσπάθεια να την πραγματώσουμε γίνεται με πάθος και επιμονή, το κόστος μοιάζει να αξίζει. Η αίσθηση σκοπού, αφοσίωσης και αντοχής πηγάζουν μόνο από μέσα μας, από την καρδιά και το μυαλό μας. Όπως λέει και ο Νέλσον Μαντέλα, “Δεν υπάρχει πάθος σε μια ζωή που είναι κατώτερη από αυτή που είσαι ικανός να ζήσεις”.

-Τέλος, επιδιώξτε το όνειρό σας με δύναμη και επιμονή. Το όραμα και το πάθος τροφοδοτούν το όνειρό σας, αλλά μόνο η δράση του δίνε σάρκα και οστά. Όταν υπάρχει ξεκάθαρη μορφή και έντονη επιθυμία, τότε η πράξη μοιάζει περισσότερο με απόλαυση, παρά με αγγαρεία. Και ξέρουμε ότι όταν κάτι μας αρέσει, τότε το κάνουμε και καλά!

Εσύ…ποιο όνειρο σε περιμένει να το ζήσεις;

 

kane-ta-oneira-pragmatikothta


Το psygrams.com σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Επιβεβαιώστε εάν αποδέχεστε την παρακολούθηση του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε την παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χωρίς να αποστέλλονται δεδομένα στο Google Analytics.