Πώς να αντισταθείτε στον παροξυσμό της Black Friday

Πώς να αντισταθείτε στον παροξυσμό της Black Friday

Πώς να αντισταθείτε στον παροξυσμό της Black Friday

 Μοναδικές προσφορές, ασυναγώνιστες τιμές, προϊόντα που δεν πρέπει να χάσετε, δωρεάν μεταφορικά…Όλοι έχουμε ακούσει ή έχουμε δεχτεί μηνύματα με αυτές τις φράσεις τις τελευταίες μέρες. Αρκετοί επίσης, έχουμε μπει στη διαδικασία να τσεκάρουμε τις εκπτώσεις και να προγραμματίσουμε μία βόλτα στα μαγαζιά, για να μη χάσουμε την προσφορά που δε θα ξαναβρούμε. Πότε μπορούμε όμως να διακρίνουμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες και πότε παρασυρόμαστε από το καταναλωτικό κλίμα που επικρατεί γύρω μας; Πριν κάνετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά αυτές τις ημέρες, διαβάστε τα παρακάτω tips, για να αποφύγετε τυχόν σπατάλες.

  •  Φτιάξτε μία λίστα με πράγματα που είχατε στο μυαλό σας προγραμματισμένα να αγοράσετε και θεωρείτε πως είναι καλή ευκαιρία να αποκτήσετε.
  • Αποφύγετε να βγείτε για ψώνια με ένα φίλο που είναι περισσότερο παρορμητικός από εσάς και έχει τη διάθεση και την άνεση να ξοδέψει μεγαλύτερα ποσά. Η εγκράτεια της παρέας σας, ίσως σας γλιτώσει από ανούσιες αγορές.
  •  Πριν ψωνίσετε, ελέγξτε την πολιτική επιστροφής των προϊόντων που εφαρμόζουν τα καταστήματα τις ημέρες των προσφορών, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο δώρο σε τρίτους.
  •  Πριν από την επίσκεψη σας σε κάποιο κατάστημα, κάντε μία έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο, για να είστε σίγουροι ότι όντως σας συμφέρει να αγοράσετε το προϊόν που διαφημίζεται στη βιτρίνα, ως εκπτωτικό.
  • Αποφύγετε τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Προτιμήστε να ψωνίσετε με ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητών που θα έχετε μαζί σας, προκειμένου να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής.

 

 

Πώς να αντισταθείτε στον παροξυσμό της Black Friday


Το psygrams.com σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Επιβεβαιώστε εάν αποδέχεστε την παρακολούθηση του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε την παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χωρίς να αποστέλλονται δεδομένα στο Google Analytics.