Θέτοντας τους στόχους της νέας χρονιάς

Θέτοντας τους στόχους της νέας χρονιάς

Θέτοντας τους στόχους της νέας χρονιάς

Έφτασε αυτή η στιγμή του χρόνου που άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο μπαίνουμε σε μια διαδιακασία απολογισμού για τη χρονιά που πέρασε και παίρνουμε κάποιες αποφάσεις για όσα θέλουμε να πετύχουμε ή να αλλάξουμε το νέο έτος.

Ωστόσο, όσο οργανωμένο κι αν έχουμε το πλάνο στο μυαλό μας, μπορεί η προσπάθεια μας να μην στέφεται πάντα με απόλυτη επιτυχία, ιδιαίτερα όταν έχουμε υψηλές προσδοκίες για όσα θέλουμε να πετύχουμε. Πώς μπορούμε αλήθεια να φτιάξουμε μία λίστα με τα θέλω μας, χωρίς να βιώσουμε απογοήτευση στο τέλος της επόμενης χρονιάς; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

  • Αρχικά φτιάξτε μία λίστα με ρεαλιστικούς στόχους.
  • Για κάθε στόχο οργανώστε στη συνέχεια ένα μικρό πλάνο με τα βήματα που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί.
  • Ορίστε το χρονοδιάγραμμα που πιστεύτε πως χρειάζεστε για την επίτευξη καθενός στόχου.
  • Ξεκινήστε με στόχους που εύκολα μπορείτε να αξιολογήσετε την εξέλιξή τους στη διάρκεια της χρονιάς.
  • Επικοινωνήστε κάποιους από τους στόχους σας με άτομα που εκτιμάτε και υπολογίζετε την γνώμη τους, έτσι ώστε να σας ενθαρρύνουν όταν χρειάζεται και παράλληλα να «ελέγχουν» την πρόοδό σας.

 Μην ξεχνάτε πως οι στόχοι σας είναι απαραίτητο να σας προκαλούν να βελτιωθείτε και να σας φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία, χωρίς όμως να είναι στην πράξη ακατόρθωτοι.

Καλή επιτυχία!Το psygrams.com σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Επιβεβαιώστε εάν αποδέχεστε την παρακολούθηση του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε την παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χωρίς να αποστέλλονται δεδομένα στο Google Analytics.