Τριήμερο στην πόλη

Τριήμερο στην πόλη

Τριήμερο στην πόλη

 

Τριήμερο στην πόλη!

 

Το πρώτο τριήμερο του φθινοπώρου έφθασε και οι πρώτοι εκδρομείς έχουν ήδη αναχωρήσει. Η καλοκαιρινή μέρα και η  καλή σας διάθεση ενδείκνυνται για να αξιοποιήσετε στο έπακρο  την «αργία» της Δευτέρας, ακόμα κι αν έχετε μείνει πίσω στην πόλη. Αν σηκωθήκατε σήμερα μην έχοντας κάτι  προγραμματισμένο, μην αγχώνεστε! Κλέψτε μία ιδέα  από αυτές που σας προτείνουμε παρακάτω και απολαύστε την ημέρα σας!

Ώρα για ποδηλατάδα

Ανεβείτε στο ποδήλατο ή νοικιάστε ένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και μαζί με την οικογένεια ή την παρέα σας σχεδιάστε τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε. Την Κυριακή που η κίνηση στους δρόμους θα είναι αρκετά μειωμένη, είναι μία καλή ευκαιρία να διασχίσετε γνώριμους δρόμους… αλλιώς!

Free pass

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην πόλη σας και απολαύστε μία συναυλία ή μία προβολή ταινίας, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

Ημέρα πολιτισμού

Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία για το γεγονός ότι δεν έχετε επισκεφθεί τα μουσεία της περιοχής σας είναι η έλλειψη χρόνου ή τα ωράρια εργασίας σας. Τι θα λέγατε λοιπόν για μία ημέρα να γίνετε τουρίστες στην πόλη σας; Εφοδιαστείτε με σνακ και χάρτες με τα σημεία ενδιαφέροντος και βάλτε άνετα ρούχα! Αν έχετε παιδιά, θα το βρουν αρκετά συναρπαστικό και ενδιαφέρον, να γίνετε ο ξεναγός τους για μία ημέρα.

Ραντεβού για bowling

Αν έχετε βαρεθεί τις εξόδους για σινεμά ή θέατρο, υπάρχει πάντα  η επιλογή του strike! Είτε αρχάριοι, είτε προχωρημένοι σίγουρα θα απολαύσετε τον αγώνα με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας, καθώς το bowling δεν απαιτεί  καλή φυσική κατάσταση και δεν θέτει  περιορισμούς  στην ηλικία των αγωνιζομένων.

Homemade έξοδος

Περάστε την ημέρα σας είτε στο σπίτι σας με παρέα, είτε σε σπίτι φίλων, βάζοντας μία θεματική στην ημέρα π.χ. μαγειρεύουμε όλοι μαζί τις σπεσιαλιτέ μας, φτιάχνουμε φαγητά για ένα πικ νικ ή  απλώς ποπ κορν για μαραθώνιο ταινιών και επιτραπέζιων παιχνιδιών. Απολαμβάνοντας την παρέα των φίλων σας,  θα έχετε την αίσθηση της εξόδου, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε.Το psygrams.com σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Επιβεβαιώστε εάν αποδέχεστε την παρακολούθηση του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε την παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χωρίς να αποστέλλονται δεδομένα στο Google Analytics.