COVID19 X-MAS CHALLENGE

COVID19 X-MAS CHALLENGE

Ήρθαν οι μέρες των γιορτών και σε λίγο όλοι θα υποδεχτούμε το νέο έτος παρά τις δυσκολίες. Ας δοκιμάσουμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες λίγο πιο ιδιαίτερες. Μετράμε αντίστροφα τις μέρες και ξεκινάμε!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: COVID19  X-MAS

21/12 22/12

23/12

Πρόσθεσε τουλάχιστον  10’ περπάτημα στην κάθε μέρα σου. Ο κωδικός 6 είναι πολύ σημαντικός. Ξεκινάμε δυναμικά για να αντέξουμε τα εορταστικά γεύματα και τα χριστουγεννιάτικα γλυκά! Εξάλλου η άσκηση βοηθάει και στη διάθεσή μας.

Οι μικρές αλλαγές είναι πάντα ένα πρώτο βήμα για κάθε νέο ξεκίνημα. Βρες 5 πράγματα που δεν χρησιμοποιείς πια και ετοιμάσου να τα αποχωριστείς. Μπορείς να τα χαρίσεις σε κάποιον φίλο ή σε κάποια οργάνωση.    

 

Φτιάχνουμε χειροτεχνίες. Η μόδα περιλαμβάνει σίγουρα τα scrunchies κι εμείς με τη φαντασία μας, χρησιμοποιούμε υφάσματα, λάστιχο ή καλσόν για το εσωτερικό και κλωστή ή σιλικόνη για το τελείωμα και δημιουργούμε τα δικά μας λαστιχάκια για τα μαλλιά. Ένα όμορφο δώρο για τους αγαπημένους μας και μια ευκαιρία να διασκεδάσουμε με τα παιδιά.

24/12

25/12

26/12

Ψάχνουμε συνταγές και προμηθευόμαστε τα υλικά. Αυτή τη φορά μπορούμε να δοκιμάσουμε νέες συνταγές για το εορταστικό τραπέζι. Ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, ίσως είναι ευκαιρία να στείλουμε τις νοστιμιές μας σε κάποιον φίλο.   Χρόνια πολλά! Μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές και να οργανώσουμε ένα party με τη δύναμη της τεχνολογίας. Είναι ακόμα καλύτερο αν το κάνουμε θεματικό! Κάνε μια  έκπληξη σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να στείλεις γλυκά ή λουλούδια με delivery. Εξάλλου η παράδοση κατ’ οίκων έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

27/12

28/12

29/12

Γράψε 5 λόγους για τους οποίους είσαι ευγνώμων. Κάποιες φορές χρειάζεται να στραφούμε στα μικρά πράγματα για να πάρουμε δύναμη!

 

Μην παραπονεθείς και μην γκρινιάξεις για μια ολόκληρη μέρα. Είναι μια καλή πρόβα! Περιποιήσου τον εαυτό σου. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα απολαυστικό μπάνιο με κεριά, μια κούρα ομορφιάς ή κάτι άλλο που σε χαλαρώνει.  Η αλλαγή ξεκινάει από εμάς.
30/12 31/12

01/01

Γράψε 5 στόχους που θέλεις να πετύχεις στο άμεσο μέλλον. Ο νέος χρόνος πλησιάζει. Ας γεμίσουμε την τελευταία μέρα του χρόνου με όμορφες αναμνήσεις. Απόλαυσε ένα πλήρες πρωινό για τουλάχιστον 15’ – αν έχεις παρέα ακόμα καλύτερα,  αν πάλι οι φετινές γιορτές είναι πιο μοναχικές προγραμμάτισε ένα online brunch. Κάνε μία βίντεο-κλήση στους φίλους σου και απολαύστε έναν καφέ όλοι μαζί, έστω και από μακριά.   Καλή χρονιά! Πες σε 3 αγαπημένα σου πρόσωπα ότι τα αγαπάς. Τι πιο ωραίο για να αρχίσει η νέα χρονιά παρά με ευχές και πολλή αγάπη. Μπορείς να το κάνεις με ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα ή μια αποστολή delivery. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου!

 Το psygrams.com σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Επιβεβαιώστε εάν αποδέχεστε την παρακολούθηση του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε την παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χωρίς να αποστέλλονται δεδομένα στο Google Analytics.